Artikelarkivet
Här arkiverar vi alla våra gamla artiklar.
Artikel id: 74
Nyhetsbild
2011-07-16 09:29
"Sveriges mysigaste festival" Malungsfors visfestival bjöd på många mysiga och härliga visor. Publiken strömmade till och lyssnade i tolv timmar på en mycket blandad repertoar med blandade aritster. Vad sägs om Jack Vreeswijk, Stefan Andersson, Py Bäckman, Ewert Ljusberg, Iggesundsgänget, Anna Stadling, Anders Mårtensson, Johan Eriksson, Malin Jonsson, Jocke Nilsson, Emeli Jeremias, Elbis, Emma Nordin, Karin Tenggren och Karin Danielsson. En mix som heter duga! Här sjöngs allt från Cornelislåtar till rocklåtar i viston. Allsången lyste inte heller med sin frånvaro, utan bidrog med en skönsjungande publik i gläntan i Malungsfors.

Och kan ni tro, inte en droppe regn på hela dagen och kvällen! Till och med knott och mygg höll sig i skinnet och gjorde visfestivalen till en fulländad 5-åring!
Senaste tv-sändningen

1.Reportage från Lännviksrevyn 2023.
Intervju med Erik Karlsson och Elin Folkesson

2.Dansbandzsnack från Svenska Dansbandsveckan. Programledare Lars Bälter

1. Från fångstgropar till fornsök med Patrik Olsson. Intervju med Patrik om hans stora intresse att leta lokala fornminnen. Vi får även några filmsekvenser från hans föreläsning i regi av föreningen Quarnstensgrufvans vänner.

2. The dance journey Del 3.. Show med Malung-Sälens kulturskolas danselever. Inspelad 2023.
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.