Filmarkivet
Här kan du söka på de flesta av våra sändningar. Vi kommer att uppdatera med fler år!
Sändningsår 2016:
1. Julprogrammet presenteras av Susanne Hedberg Eriksson

2. Besök på konstnären Carl Larssons gård i Sundborn.

3. Inför TV Malung-Sälens 20 års Jubileumsfest, Trettondagsaftonen 5 Jan på Orrskogen. Intervju med Jörgen Danielson och Yvonne Isaksson i Studion.

4. Kvarndag i Dala-Floda. Reportage från Föreningen Quarnstensgrufvansvänners besök i Kvarna.

5. Klipp från, Skinnarspelskonserten i Lima Kyrka med Hans Backenroths orkester och Hanna Hedlund.

6. Reportage från Partpolarnas Tedshow under Visfestivalen i Malungsfors. Intervju med Johan Eriksson i studion.

7. Arvingarna kör Queenlåtar i krögartältet under Svenska Dansbandsveckan.

8. Märta och Berta på Solsemester. Komedi med Vivianne Tällberg, Jan Kapla och Susanne Hedberg Eriksson.

9. Sammandrag från MTV EMA galan 2016 i Rotterdam. Intervjuer, prisutdelningar och uppträdande i ett blandat kollage från musikbranchens största Europeiska show. Zara Larsson Greenday och många andra får sina musikpriser.
Direct Länk 2.45 GB
Konsert från Sälens Fjällkyrka med Anna & Trigger Gospel.
Anna Fermin sångerska från Chicago i USA spelar med sitt band i Sälens fjällkyrka.
Anna Fermin - song&gitar
Michael Krayniak - bas
Andon Davis - gitar

John Mitchell & Sofie Jonsson boende i Sälen inleder konserten med en låt.
Direct Länk 1.37 GB
1. POPUP GALLERI 2016 Bragegallerian Borlänge centrum.
Reportage från Vernissage & Skivsläpp. Intervju med Initiativtagaren till Popup Galleri 2016 Malin Lidén, konstnärenAnders Björnhager och Sångaren och låtskrivaren i Lokomotiv HPE Peter Ahlberg. Vi får också ett smakprov på Lokomotiv HPEs nya video " Räddande ängel ".

2. Intervju med Vetenskapsjournalisten Maja Hagerman
Författaren Maja Hagerman intervjuas inför sin föreläsning i Malung. Maja har skrivit flera prisbelönta fackböcker om svensk historia och är hedersdoktor vid Uppsala universitet. Vi får även här ett utdrag från föreläsningen där hon berättar utifrån sin bok "Försvunnen värld". Föreningen Quarstensgrufvans vänner i samarbete med, Malung- Sälens Gymnasieskola, Malungs Folkhögskola, Malung- Sälens Kulturförvaltning, Föreningen Talö Malungsmål, och Malungs Hembygdsförening.

3. REKLAM

4. En helt vanlig dag på Malungs folkhögskola.
Följ med Anina på en rundvandring på Malungs Folkhögskola och träffa några elever på kurserna. Allt från Smideskurs, musikkurser, hantverk med flera.

4. FILMTRAILER

5.Möte med Jonas i Sälen.
Intervju med Jonas Persson, företagare i Sälenfjällen, som berättar inför vinterns skidstart. Jonas i Sälen som han också kallar sig blev vald till årets företagare i Malung-Sälens kommun. Vi träffar honom på sin fäbod vid Lindvallen som han byggt upp för att ge skidbesökarna en genuin Dala känsla.
Direct Länk 1.60 GB
1. FN-dagen firas.
Reportage från FN-firandet i Grönlandsparken i Malung och Malungs Kyrka där orkestern Fredens vind uppträdde. Intervju med Jan och Kerstin Kapla från Västerdalarnas FN-förening.

2. REKLAM.

3. FILMTRAILER.

4. Öppet hus på Malungs-Sälens Gymnasieskola. Rundvandring på Malung-Sälens Gymnasieskola. Vi träffar elever, lärare och rektor Christer Öjdeby som visar och berättar om skolans program. Alla var välkomna att få en inblick i utbildningarna som finns tillgängliga och det var många som var intresserade. Ett mycket lyckat öppet hus var alla överens om.

5. Malungshem bygger Campus för gymnasieskolans idrottselever. Reportage från Storbygärdet i Malung. Jonas Larsson VD Malungshem visar oss Campusen.

6. FILMTRAILER

7. Nyheter från EU-parl TV.

8. I Fäders hjulspår.Ford Mustang 50 år. (repris från 2015) Följ med på Classic Mustang Club Swedens mustangträff 1-3 augusti 2014 i Sälen med start i Mora.
Direct Länk 1.91 GB
1. Christer Öjdeby berättar inför öppethus på Malung-Sälens Gymnasieskola.
Rektor på Gymnasieskolan i Malung-Sälen Christer Öjdeby berättar inför skolans öppet hus den 20 oktober. Ett öppet hus för alla sinnen.Vi träffar också lärare och elever på skolan.

2. REKLAM

3. 9 ans Avslutningsshow 2016 vid Centralskolan i Malung.(hela showen)
Direct Länk 1.71 GB
1. Fiskarheden AB som arbetsplats. Moa visar oss runt.
Moa Wedde på Fiskarhedens såg visar oss runt på arbetsplatsen och vi får träffa några av hennes medarbetare. Fiskarheden AB har idag över 120 anställda och fortsätter att expandera. Sågen är en av de modernaste och levererar sågat virke långt bort till främmande länder vid nord Afrikas kust,Japan med flera. Vi får här en inblick i produktionen och de olika arbetsmomenten.

2. REKLAM

3. Reportage från Dansshowen ” Dancing Thourgh The Decades” Intervju med dansledaren och koreografen Timea Hedlund på Kulturskolan i Malung-Sälen.

4. FILMTRAILERS

5. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 2.01 GB
1. Arvingarna ”Simply the best”. Show från krögartältet under Dansbandsveckan 2016. Göteborgsbandet bjuder på en fantasisk show, som spelades in i Malung under dansveckan. Rock&Schlager-show som innehåller allt från Eloise till AC/DC. (50min)

2. FILMTRAILERS

3. Niss Oskars utvecklingsstipendium tilldelas Anna Jonsson. Malung-Sälens kommunalråd Kurt Podgorski överlämnade årets Niss Oskars utvecklings stipendium till Anna Jonsson med familj.

4. Sammandrag från Gatufestivalen i Malungs Grönlandspark. Intervju med Peder Holmquist i samband med Gatufestivalen i Malung, som berättar om dagen.

5. REKLAM
Direct Länk 1.06 GB
1. Cykelvasan Fredag En sammanfattning av en fantastisk cykeldag i fäders spår.Bilder från Ungdomscykelvasan, Cykelvasan 30 och 45, samt Cykelvasan Öppet Spår 90, som i år har vuxit i antal deltagare. Medverkar gör också flera glada åkare i målet Mora.

2. REKLAM

3. Cykelvasan Lördag. Den åttonde upplagan av Cykelvasan mellan Sälen och Mora blev en manifestation för svensk cykelsport med 13 000 anmälda deltagare. Programmet innehåller bilder och intervjuer från starten i Berga by och från målet i Mora, där bland andra vinnarna Jennie Stenerhag och Lucas Eriksson medverkar.

4. FILMTRAILERS.

5. Anna & Trigger Gospel Reportage i Sälens Fjällkyrka med Anna & Trigger Gospel från Chicago. Intervju med musikerparet och arrangörerna Sofie Jonsson,John Mitchell och sångerskan, låtskriverskan Anna Fermin. Vi får lyssna på några låter från deras konsert från Sälen. De är aktuella med flera spelningar i Dalarna. Bland annat i Leksand fredagen 26e Aug.

6. Ultravasan Den stora löparfesten i fäders spår 2016, med den tredje upplagan av Ultravasan 90 och 45, samt Vasastafetten med över 500 anmälda lag. Bilder och intervjuer med deltagare från såväl elit som motionärer. Bland annat från den mycket speciella starten av Ultravasan 90 som startade 05.00 på morgonen.
Direct Länk 1.12 GB
1. Intervju med Kenny Samuelsson i Streaplers på Dansbandsveckan 2016

2. Reportage med Hanne Mette Band
i Grönlandsparken under Svenska Dansbandsveckan.

3. Helge och hans A-ford .Båda från 1929
Helge Gustavsson från Rättvik berättar om sin Gamla A-fors från 1929.

4. REKLAM


5. FILMTRAILERS
Direct Länk 1.15 GB
1. Intervjuer med pristagarna på Guldklavegalan 2016. Vi får träffa pristagare i årets Guldklavegala. Pristagarna har samlats ute på Skinnarspelets scen på Folketspark Orrskogen i Malung. Lyckliga vinnare jublar.

2. Reklam


3. Summering av 2016 års Guldklavegala.
Vi träffar Åsa Hedlöf som har varit en av de ansvariga för Guldklavegalan och höra hennes intryck. Dansbandens Oskarsgala som ägde rum i Söndags på Svenska Dansbandsveckan i Malung.

4. Reportage med Peter Danielsson.
Intervju med Peter Danielsson och hans band som gästar Malung under Dansbandsveckan.

5. Pex And The Boys i Krögartältet.
Fullt ös när Pex And The Boys spelar i Krögartältet under Dansbandsveckan i Malung.
Direct Länk 1.38 GB
1. Invigning av Dansbandsveckan 2016.
Åke Lindkvist och Mats Ingels inviger Dansbandsveckan 2016.I år får de hjälp av publiken.

2. Smokie på Grönlandsscenen. Det legendariska bandet Smokie från Brittiskaöarna gästar Malung under Dansbandsveckan. Vi för höra några av hitsen som bandet haft genom åren.

3. REKLAM.

4. Carina minglar inför Guldklaven.. Reportage från Guldklaveminglet på Orrskogen inför den stora dansbandsgalan. Carina träffar många gäster och prisnominerade som berättar med förväntan inför Guldklaven.Feststämning för alla dansbandsälskare.

5. Reportage från krögartältet. i Grönlandsparken.

6. Intervju med Malin från Dalakraft. som ordnar pristävlingar i Grönlandsparken.

7. Skogöran säljer dansskor och stövlar..
Direct Länk 1.19 GB
Reportage från Malungsfors Visfestival Lördag

1. Lill Babs underhåller i Gläntan på Malungsfors Visfestival. Vi fick se en tuff brud i lyxförpackning äntra scenen i Malungsfors. Lill Babs med 62 års erfarenhet från scen och kabaré underhöll en trollbunden publik.

2. Duon Cosmetisk Heesvijk Reportage med Erik Björksten och Thilini Guldbrand.

3.Erik Busk frå förs. Kompad av Kristoffer Sundberg

4. Reportage med Lars Berghagen på Malungsfors Visfestival.

5. REKLAM
Direct Länk 635.82 MB
1. Intervju med Lars Bälter inför Dansbandsveckan.
Turistchefen i Malung-Sälens kommun Lars Bälter berättar om den kommande Dansbandsveckan. Vi får se bilder från fjolårets evenemang.

2. Rundvandring bland vikingagravar på Sollerön

Astrid Gustavsson från Hembygdsföreningen berättar om de unika fynden på ön.

3. REKLAM


4. YOUNG WEEKEND SHOW.

Program från MTV EMA i Milano. Mikael Danielson presenterar gobitar från 2015 års event i Italien.Vi får även besök i vår studio av några tjejer från Malung som berättar lite om sitt musikintresse. YOUNG WEEKEND SHOW är ett nytt program som kommer att sändas under helgerna på kvällarna med ungdomsinriktning.Vi får rikta ett speciellt tack till MTV EMA Sverige som bidragit med bilder från showen och naturligtvis tjejerna som kom till studion. (från nov 2015)

5. FILMTRAILERS


6. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 1.08 GB
1. Reportage från Öppethus på Malungs Folkhögskola 2016.

2. Inför Malungsfors visfestival 2016. Julia intervjuar pappa Johan Eriksson inför årets Visfestival.

3. Just Pretend. Musikvideo med Fredens vind. Text & Musik Lars Johansson Sång & Gitarr/ Yvonne Isaksson, Sång & Gitarr/ Lars Johansson, Sång/Ida Senrell, Cajun/ Erik Belin, Bas/ Erik Morén, Cello/ Jessica Edman, Fiol/ Jakob Ainegren, Lillflickan/ Tea Senrell, Produced by Jörgen Danielson JDS Studio,Malung.

4. REKLAM

5. Intervju med dramaläraren Helena Lissmatz, efter kulturskolans teaterföreställningar på Folketspark Orrskogen.

6. Intervju med Christer Öjdeby, rektor på Malung-Sälens Gymnasieskola.

7. Nationaldagsfirande på Malung Hembygdsgård. Ni som missade firandet kan se det i sin helhet här på TV Malung-Sälen.(46 min)

8. FILMTRAILERS

9. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 1.97 GB
1. Hanna Hedlund Ny Brus Britta Intervju med Skinnarspelets nya Brus Britta Hanna Hedlund.

2. Reklam

3.Skinnarspelets kyrkokonsert. Inspelad i Malungskyrka 2015. Sång / Janne Åström, Meta Roos, Stefan Nykvist, Trummor / Jocke Ekberg, Gitarr / Jan Ottesen, Piano / Lennart Simonsson, Saxofon och keyboard / Mats Sundström, Bas och kapellmästare Hans Backenroth.
Presentatör / Kurt Podgorski, PA ljud / Jörgen Danielson, Foto / Niclas Fehrm, Carina Malmén, Redigering / Jörgen Danielson

4. Filmtrailers

5. Nyheter från EU-parl TV.

6. Reklam
Direct Länk 1.99 GB
1. Skidåkerskan Stina Nilsson får årets idrottspris i Malung-Sälens kommun.
Stina Nilsson hyllas av Malungsfolket på Wille Toors torget. Stina som bland annat vunnit 3 världscupsegrar under skidsäsongen, fick emottaga Malung-Sälens idrottspris av Fullmäktigeordförande Bitte Lindberg Ås. Johan Eriksson sjöng sin låt "Silver Stina" med ny Guldtext och Stinas fanklubb uppvaktade henne också med stort jubel från publiken.

2. Reklam

3. The only one for me
Text & Musik Kristoffer Sundberg Sång,Gitarr och Bas / Kristoffer Sundberg Körsång Johan Eriksson Trummor / Fredrik Nordqvist I filmen medverkade Kristoffer Sundberg, Tracy Hoffman och Åsa Jansson Inspelad av Jörgen Danielson. Sponsrad av Studieförbundet BILDA JDS Media 1999

4. Filmtrailers

5. Filmen om U16 laget 2015-2016 Malungs IF/ hockey. Reportage från årets hockeysäsong med ungdomslaget från Malung. Vi träffar spelarna och deras ledare. Ett unikt lag för den lilla klubben med fina framgångar.

6. Nyhete från EU-parl TV.
Direct Länk 1.45 GB
1.BOOSTER ON STAGE.
Irlänsk folkmusik framförda av Malungsbandet Booster på Malung-Sälens kommunfest 2015. Medlemmar i bandet är Sång & Ackuisk gitarr, Fredrik Börjesson, Fiol & kör - Karin Tenggren, Bas & kör - Kent – Olsson, Trummor - Anders Gunnarsson, Mandolin & kör- Anders Westerlund.

2. REKLAM


3. Speedskiing World Cup Finals

Sammandrag från Chocken Idre 9-10 April Idre.Längre reportage kommer i senare program.

4. BIOTRAILERS


5. Musikvideo: FREDENS VIND

Text & Musik Yvonne Isaksson Sång & Gitarr/ Yvonne Isaksson, Sång & Gitarr/ Lars Johansson, Sång/Ida Senrell, Cajun/ Erik Belin, Bas/ Erik Morén, Cello/ Jessica Edman, Fiol/ Jakob Ainegren och Bongo/ Mando Amer, Producerad av Jörgen Danielson i JDS Studio Malung.

6. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 1.14 GB
1.Helge och hans A-Ford ”Båda från 1929” Reportage med Helge Gustafsson från Rättvik och hans A-Ford. Helge berättar om sitt liv och sitt stora intresse för gamla bilar.(45min)

2. FILMTRAILERS.

3. Intervju med Mattias Gardell professor i religonsvetenskap på Uppsala Universitet. Mattias föreläste på Malungs folkhögskola om våra fördomar inför andra kulturer i ett historiskt perspektiv. Ämnet för dagen var Islamofobi. En mycket intressant och uppskattad föreläsning. Malungs Folkhögskola i samarbete med Malungs Församling och Malung-Sälens Gymnasieskola.

4. REKLAM.
Direct Länk 1.40 GB
1. Fiskarhedens bilvinterväg.
Reportage från Fiskarhedens bilvinterväg i Västra Tandö skogen. Dan Danielsson på Fiskarhedens Trävaru AB informerar om byggandet av vägen på blötmyren och visar oss runt.

2. REKLAM.

3. Intervju med Jonas Larsson. VD Malungshem AB. Berättar blandannat om bredbandsutbyggnaden i lägenheterna.

4. FILMTRAILERS

5. It´s Only Rock´n Roll. Fartfylld dansföreställning av Malung-Sälens kulturskola, Vi unga dansare och Vuxenskolan på Folketspark Orrskogen 17 maj 2015. AKT 2 (55min) AKT 1 sändes 151207

6. Den bästa träningen. Komedi med Peter &Vivvi från Arbetsälsan.

7. REKLAM.
Direct Länk 1.69 GB
1. Reportage från Skinnarloppet 2016. Det näst största skidloppet i Sverige efter Vasaloppet. Intervjuer och bilder från årets lopp i Malung.

2. Intervju med gymnasierektorn på MSG Christer Öjdeby som berättar om skolans nya planer.

3. REKLAM.

4. Järvägar också...Gösta Lissola 94 år berättar. Gösta föddes i Lima socken och hade åtta syskon. Han berättar om sin uppväxt och sitt arbete inom bland annat Järnvägen.Han var också med och bildade Hundfjällets Linbane ab i Sälen. En intressant människa med många järn i elden.Här är hela berättelsen.(DEL 1, DEL 2 och DEL 3.)

5. Filmtrailers.

6. REKLAM.

7. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 1.62 GB
1.John Mitchell & Sofie Jonsson Back in Sälen.
John och Sofie är tillbaka efter sin Musikresa till USA. Vi får möta dem på hemmaplan i Sälen efter sitt äventyr. De berättar om sin resa och visar filmklipp från Chicago Memfpis och Nachville som de besökte. Spännande berättelse.

2. REKLAM.

3. Intervju med landslagsaktuelle hockeyjunioren David knuts
från Malung. Intervju med David Knuts som är aktuell för ungdomslandslaget i hockey. Vi får också en intervju med lagledaren Ola Olsson efter hockeymatchen mot Säter.

4.Jörgen Danielson och Bengt Säll informerar er tittare om Dalavision.

5. Filmtrailers.

6. Nyheter från EU-parl TV.
Direct Länk 1.02 GB
Tv Malung-Sälens 20 års film 1995-2015 (DEL3 2011-2012)Klipp från programmen.

2011
Daniel Bodin hyllas efter sin Guldmedalj från X-games.
Stina Nilsson hyllas för sitt Guld på Ungdoms OS i Skidor.
Olle Larsson VD Fiskarhedens Trävaru AB blir årets Företagare.
John Mitchell & Anns-Sofie Jonsson i Sälen.
Freeride Gymnasiet tävlar Kläppen.
Speedskiidrottningen Sanna Tidstrand i WC-tävling Sälen.
Tage Jonsson ställerut sin konst på Galleri Grönland.
Urklipp från filmen Malungs Idrottsförening 90 år. Fotboll.
Protesttåg till Stockholm mot nedläggningen av Västerdalsbanan.
Besök hos Musikern Pelle Lindström hemma på gården i Leksand.
Erik Lim & Kerstin Forslund spelar i Kättbokyrka.
Årets Dansband Lasse Stefans presenteras.
Elisa Lindström årets Dansbandssångerska med flera från Guldklavegalan
Jannes Orkester i Grönlandsparken.
Intervju med Bertil Elfström en av grundare till Svenska Dansbandsveckan.
Olle Jönsson med Anne Nördsti och Drifters med Tur Åke Lindkvist i Grönlandsparken.
Malungshems Blomstertävling 2011.
På besök i Skattungbyn hos spelmannen och levnadskonstnären Jonny Soling.
Bente Mellquist Danielson berättar om besöket till vikingastaden Birka.

2012
Malung-Sälens Kommunalråd presenrerar översiktsplanen.
Arbetshälsan visar sin film. På egen risk med riskanalys.
Kristoffer Sundberg,Karin Danielsson och Karin Tenggren sjunger och spelar i studion.
Inför Peace & Love. Intervju med Ronny Mattsson.
På besök hos Film i Dalarna.
Site Destination. Ingemar Kyhlberg berättar om planerna för en flygplats i Sälenfjällen.
Danskoreografen Timea Hedlund i Studion.
Inför Skinnarspelet 2012. Intervju med Stefan Nykvist.
Larz Kristerz On Tour.
Turistchefen Lars Bälter berättar infö kommande Dansbandsvecka.
Bente besöker Malungsforsvisfestival.
Intervju med Lillbabs.
Thorleifs sista Dansbandsvecka.
Annies med orkester i Grönlandsparken.
Karin Birgersson i Malungsfors visar sin konst.
Företagsmässan Mötesplats Malung.
Besök på Grannas i Nusnäs.
Jakten på de försvunna stenarna. Om kvarnstenar från Malung.
Lucia i Malungs Kyrka

REKLAM
Direct Länk 2.34 GB
Tv Malung-Sälens 20 års film 1995-2015> (DEL1 och 2 1995-2010)
Klipp från programmen.
1995
Tomtarna Britt Björn Eriksson och Jörgen Danielson presenterar Lucia i Malungs Kyrka. Filmen Fäbolöt med Hars Åke Hermansson.
1996
Klädfynd Blus Musikvideo med Rotharrys. Älgjägarna Parodi på Älgjakten med Britt Björn och Jörgen. Intervju med Niss Oskar Jonsson Jofas Grundare.
1997
Julen är här. Kyrkans Barntimme. Järnvägen Brintbodarna Malung. Dokumentär med Ivar och Erik Göransson.
1998
En visa till fiol. Musikvideo med Dunder och snus. Dokumentär med Riksspelmannen Wille Toors.
1999
Teatern på Gränsen.Ungdomsgården Dölgården visar sin teater mot droger. Sägnen om striden vid Skottmyren. Dokumentär med Wille Toors.
2000
Besök hos författarinnan Aino Trosell hemma i Gärdås. Maria Halvarsson i fäboden Kinnvallsjösätra.
2001
Rock´n Roll med Rydell & Quick på Orrskogen. Forsmans Olle berättar om sin tvåmotoriga SAAB och sin stensamling. Intervju med Skidlegenden Sixten Jernberg från Lima.
2002
Bente Mellquist Danielson tar oss med på Trettondagsbal på Folketspark Orrkogen.
2003
Stenåldersbosättningar vid Öjesjön. Reporter Claes-Göran Aronsson med Båtsmannen Lollo Bertilsson.
2004
Orienteringsklubben Malungs OK Skogsmårdrna tränar i snö. Komedi med Reporten Staffan Eklund. Malungs Folkdanslag firar 80 års dansande. Freestyle Snow Cross i Jägra. Snöskotrar hoppar långt. Staffan & Göran uppvaktar Johnny Martinsson/VD Jofa Europa på 60 årsdagen. Malungs Idrottsråd med Barnens Vasalopp och Folkrace på Bullsjön. Statsminister Göran Persson besöker Malung. Rysk Dansgrupp från vänorten Oriel besöker Malung.
2005
Möte med musiker Sverre Hansson. Skivsläpp av Hars Åke ”Vandringen i Världen” Intervju i med musikern Malin Jonsson från Lima. Marit Paulsén Förstamajtalar i Hole.
2006
Lars-Enar Gunnarsson berättar om sin tid på Folketspark Orrskogen.
2007
Margot Wallström från EU-kommissionen besöker Malung. Landshövdingen i Dalarna Maria Norrfalks besöker Malung.
2008
Bandat i Greenland Studio. Buktalaren Zillah med Totte, Wille Toors & Hans Rosen Spelar. Malungs Marknad- Evert Ryen berättar mm
2009
MSG Malung-Sälen Gymnasiskola med Slalom i Tandådalen,Turist & Hotellskolan mm. Ski & Rock i Sälen med hårdrocksbandet IN FLAMES. Larz Kristerz spelar upp till dans.
2010
Öje i fokus. Reklamfilmer 2011 REKLAM
Direct Länk 3.92 GB
(Antal sökresultat: 23)
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Sändning 2018-07-13
1. Träff med Åsa. Carina Malmén har träffat Åsa Hedlöf inför årets Guldklavegala. Åsa har arrangerat galan sedan början av 2000 talet när hon fick förfrågan från Svenska Dansbands veckan. Dans har blivit en livsstil för henne som hon sätter högt värde på
2. Skinn & Kvarnstensutställning på Jannesgården. Ola Olsson från Skinnfolket och Bente Mellquist Danielson från föreningen Quarnstensgrufvansvänner berättar om utställningen som kommer att äga rum under Dansbandsveckan i Jannesgården, mitt i centrum av Malung
3. Pugh Rogerfeldt med sitt band spelade på Malungsfors Visfestival igår Fredag. Vi får höra en av hitsen "Dinga Linga Lena". Johan Eriksson arrangör för festivalen intervjuas också. Han var mycket nöjd efter första dagen i Gläntan Malungsfors
4. Rotharrys spelar i Grönlandsparken(2014).
Sändning 2013-03-04
1. Presentatörer.
2. Vild Hasse Bengtsson Intro.
3. Vild Hasse i V-boa. Vild Hasse berättar om sitt liv som korvhandlare och mycket mer... (40 min). Fantasiskt liv av en av Malungs största profiler genom tiderna.
4. Reklam.
5. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.