Artikelarkivet
Här arkiverar vi alla våra gamla artiklar.
Artikel id: 65
Nyhetsbild
2011-08-22 12:11
Det var motorcross- och skateboarduppvisning på PD-området under Dansbandsveckan. Lokala ungdomar arrangerade ett event med duktiga åkare på både bräda och båge. Malungs egen storstjärna Daniel Bodin x- gamesmästare från i vintras var det stora dragplåstret. Daniel hade oturen att få feber dagarna innan så han var tvungen att avstå från årets höjdpunkt i Malung. Daniel som är världens bästa trickåkare med snöskoter var på plats för att beskåda och hjälpa till under uppvisningen. TV Malung-Sälen intervjuade mästaren som tyckte eventet gått bra och var nöjd med arrangemanget som kommer att återkomma nästa år ännu större.

Storpubliken på PD-området fick se fin underhållning. Över 2000 åskådare jublade över åkarnas trick. Se några glimtar här på TV Malung-Sälen.se 110822.
Senaste tv-sändningen

1.Reportage från Lännviksrevyn 2023.
Intervju med Erik Karlsson och Elin Folkesson

2.Dansbandzsnack från Svenska Dansbandsveckan. Programledare Lars Bälter

1. Från fångstgropar till fornsök med Patrik Olsson. Intervju med Patrik om hans stora intresse att leta lokala fornminnen. Vi får även några filmsekvenser från hans föreläsning i regi av föreningen Quarnstensgrufvans vänner.

2. The dance journey Del 3.. Show med Malung-Sälens kulturskolas danselever. Inspelad 2023.
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.