Artikelarkivet
Här arkiverar vi alla våra gamla artiklar.
Artikel id: 60
Nyhetsbild
2011-10-31 13:31
Företagsmässan som ordnades av Mötesplats Malung blev mycket lyckad. Över 120 företagare/utställare fanns på plats vid sina montrar och mässbesökare strömmade till i dagarna tre. Många möten och affärer ägde rum, liksom, vilket naturligtvis var tanken med mässan. Rockgymnasiet med sångerskan NataliEn symbolisk rivning av en gärdesgård inledde mässan. Här ville arrangörerna skapa nya marknader och hitta många möjligheter till möten. På ustställarfesten på lördagkväll uppträdde Rockgymnasiet i Malung på scen med sångerskan Natalie Morravej som frontfiigur. De rev av ett antal goda rocklåtar till publikens förtjusning. Det digra arbete inför mässan gav ett lyckat resultat som ger blodad tand för framtiden. Se programmet om Företagsmässan i Malung på TV Malung-Sälen just nu.
Senaste tv-sändningen

1.Reportage från Lännviksrevyn 2023.
Intervju med Erik Karlsson och Elin Folkesson

2.Dansbandzsnack från Svenska Dansbandsveckan. Programledare Lars Bälter

1. Från fångstgropar till fornsök med Patrik Olsson. Intervju med Patrik om hans stora intresse att leta lokala fornminnen. Vi får även några filmsekvenser från hans föreläsning i regi av föreningen Quarnstensgrufvans vänner.

2. The dance journey Del 3.. Show med Malung-Sälens kulturskolas danselever. Inspelad 2023.
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.