Filmarkivet
Här kan du söka på de flesta av våra sändningar. Vi kommer att uppdatera med fler år!
Sändningsår 2017:
1. Vildhasse Bengtsson önskar oss God jul och Gott nytt år och han berättar gamla minnen från Bengtsgården i Vallerås Malung.

2. Reportage från Malungs folkhögskolas Vis och Fiolkurs.


3. Älgjakt i Äppelbo.
Susanne Hedberg Eriksson tar oss med till Noltjärnslaget som jagar älg i Äppelboskogarna.

4. Besök av Landshövding Ylva Thörn
som visas runt i Lima av Malung-Sälens Kommunalråd Hans Unander.

5. Intervju med Timea Hedlund
danslärare Malung-Sälens Kulturskola.Timea berättar om dansutbildningen som omfattar närmare 200 elever och vi får se bilder från dears dansshow från i våras.

6. Vildhasse visar sitt korv museum.


7. Reportage från Classic Carweek i Rättvik.
Sandra Englin tar oss med ut i bil och folkvimlet under sommarens bilvecka.

8. Malungs folkhögskolas Julkonsert från Malungs kyrka.
Vis,dans och fiolkursen på skolan uppträder.

9. Vildhasse och tomten ringer in det nya året
från Vindarnas Tempel i Vallerås.

10. Reklam
Direct länk 3.12 GB
1. KANAL 9. Nians avslutningsshow 2017. 90 min TV-Show av årets avgångsklass på Centralskolan. Musik sketcher filmklipp m.m. Vi får se en imponerande blandning inslag utförda av eleverna på skolan.

2. Reklam

3. Filmtrailers

4. Nyheter från Red Bull-TV

5. Intervju med Hans Unander
Malung-Sälens Kommunalråd

6. Nyheter från EU-Parl-TV

7. Information inför TV Malung-Sälen & Revygänget Tungläts Trettondagsfest på Orrskogen i Malung 5 Januari.
Direct länk 2.05 GB
1. Inblick på Malung-Sälens Gymnasieskola.Följ Filip och Moa runt på Malung-Sälens Gymnasieskola. Vi får en inblick av skolan och träffar elever, lärare och rektor. Så häng med!

2. Reklam

3. Intervju med musikern Stefan Nykvist.Från kommunfesten i Malung-Sälen.

4. Sammandrag från Musikgalan MTVEMA 2017 i London.

5. Senaste från Red Bull A Door In The Sky. Två våghalsar från Frankrike hoppar.

6. Filmtrailers

7. Reportage från Mopedrallyt under Classiccarweek i Rättvik.

8. Intervju med Hans Öjes,grundare och producent av webbsidan www.malungsskinn.se. Hans Öjes berättar om sitt stora fritidsintresse att dokumentera Malungs skinnindustri på sin webbsida, www.malungsskinn.se. Webbsidan har växt på bara några år till att bli en mycket stor och intressant sida med många fina historiska bilder.

9. I Jôga Olas fotspår. En film till minne av den sista kvarnstenshuggaren. Gunnar Turesson och Hinders Åke "Spirre" Eriksson lotsar oss upp till Gärdås kvarnstensbrott där Jôga Ola bröt kvarnstenar.

10. Nyheter från EU-parl TV
Direct länk 1.93 GB
1.FN-dagen firas i Grönlandsparken.

2.Reklam

3. Country SM i Sälen 2017.Carina Malmén har träffat tre av medlemmarna i AK & The Brotherhood som segrade i årets Country SM i Sälen. Vi får en intervju via Skype och några Klipp från årets tävling. Sedan får vi se deras nya Video på låten Good to me

4. Filmtrailers

5. Besök på Carl Larsson gården i Sundborn.

6. Skinnarspelskonserten i Lima Kyrka med Hans Backenroths orkester och Hanna Hedlund

7. Nyheter från Red Bull

8. Nyheter från EU-Parl TV
Direct länk 1.46 GB
1.Företagsmässan i Malung 2017 "Växtverk 2.0" Reportage från Folketspark Orrskogen från årets utställning som ägde rum 29-30 september med många av ortens fina företag.

2. Reklam

3. Janne Åström och Benneth Fagerlund kommer till Malungs Kyrka på FN-Dagen 24 oktober för att spela och sjunga.Vi får höra ett smakprov här.

4. Intervju med Yvette Lissman som är aktuell med en ny barnbok.

5. Red Bull News med bilder från Ironman 2017 på Hawaii.

6. Filmtrailers

7. Nyheter från EU-parl TV
Direct länk 1.59 GB
1.Malungs konstgrafiska verkstad visar målningar och grafiska verk av EVERT LISSEL.Utställning på Galleri Grönland av Evert Lissels verk. Intervju med Britt Nils Eriksson som berättar om Evert som gick bort 2015.

2.Malungs Gatufestival.Reportage från årets Gatufestival i Grönlandsparken Malung.Malung-Sälens kommun, Malungshandlarna tillsammans med Malungsfolkhögskola och TRIM i Malung arrangerade festivalen.

3.REKLAM

4.Larz Kristerz i Grönlandsparken under Dansbandsveckan 2017. Vi får lyssna på flera låtar med bandet. Intervju med Tobbe Eriksson som också sjunger på Älvdalska - Du raiter upp mig (you raise me upp).

5.Filmtrailer

6.Senaste från RED BULL

7.Nyheter från EU-Parl TV
Direct länk 1.35 GB
1.Mats Jingelz. Intervju med Mats Ingels under Dansbandsveckan som fungerade som programledare på scenen m.m.

2.Uppträdande av TT Grace.
Ett av banden som spelade på Grönlandsparks scenen under Dansbandsveckan i Malung.Från Stockholms södra utkant härstammar bandet TT Grace, ett gäng grabbar som, trots sin ringa ålder, hunnit samla på sig enorma mängder med erfarenhet.En av höjdpunkterna under veckan var deras framträdande så håll till godo.

3.Reklam


4.Senaste från RED BULL TV


5.Filmtrailers


6.En helt vanlig dag på Malungs Folkhögskola.
Följ med Anina på en rundvandring på Malungs Folkhögskola och träffa några elever på kurserna.Allt från Smideskurs, musikkurser, hantverk med flera. (från 2016)

7.Nyheter från EU Parl TV
Direct länk 1.22 GB
1.Blandat från Grönlandsparken. Per-Håkans, Voize och Intervju med Tur Åke Lindkvist m.m. Dansbandsveckan 2017

2.Reklam.


3.Besök på Rättviks Nostalgimuseum
under Classiccarweek 2017.

4.Filmtrailers


5.Senaste från Red BUll TV.


6.Nyheter från EU-parl TV


7.Jakten på stenarna fortsätter.
Vi får följa med föreningen Quarnstensgrufvans- vänner på en resa i sökandet efter kvarnstenar.(Från 2015)
Direct länk 1.16 GB
1. Reportage med Anne Nørdsti under Svenska Dansbandsveckan.Vi får träffa Anne Nørdsti som tillsammans med sin orkester besökte Malung under onsdagen på Dansbandsveckan. Anne som efter ett års uppehåll från Malung åter var på Scenen i Grönlandsparken.

2.Reklam

3.MopedrallyProgram. Reportage från starten av Mopedrallyt under Classic Carweek i Rättvik

4.Helge och hans A-ford.Båda från 1929 Helge Gustavsson från Rättvik berättar om sin Gamla A-fors från 1929.

5.Rundvandring bland vikingagravar på Sollerön. Astrid Gustavsson från Hembygdsföreningen berättar om de unika fynden på ön.

6. Fiskarheden AB som arbetsplats. Moa visar oss runt. Moa Wedde på Fiskarhedens såg visar oss runt på arbetsplatsen och vi får träffa några av hennes medarbetare. Fiskarheden AB har idag över 120 anställda och fortsätter att expandera. Sågen är en av de modernaste och levererar sågat virke långt bort till främmande länder vid nord Afrikas kust,Japan med flera. Vi får här en inblick i produktionen och de olika arbetsmomenten.
Direct länk 1.67 GB
1.Ericas sångskola. Erica Sjöström och Carina Malmén summerar veckans sångskola. Sångeleverna får sjunga på stora scenen i Grönlandsparken. Vi får också träffa Ericas pappa Roland som spelar i Malung på fredag samma dag som Erika med Drifters.

2.Reklam


3.Vikingarna avslutar Dansbandsveckan.
Vikingarna spelade på avslutningsdagen under Svenska Dansbandsveckan 2017.

4.John Mitchell & Sofie Jonsson
på Malungsfors Visfestival 2017. Vi får först avnjuta deras suveräna uppträdande och efter spelningen träffar Carina Malmén John Och Sofie för en intervju.
Direct länk 1.49 GB
1.Creedence Tribute i Tältet Grönlandsparken.Creedence Tribute från Skara spelar en av John Fogerty låtarna. Rockin` All Over The World.Bandet spelade i Tältet under Dansbandsveckan som blev mycket uppskattat av publiken.

2.Intervju med Anders Nilsson / VD Lindvallen Restauranger.Vi träffar Anders Nilsson som basar för Tältet under Svenska Dansbandsveckan. Här är full fart hela veckan med mat dryck och underhållning.

3.Reklam.

4.Folketspark Orrskogen i Malung.Reportage från dansen i Malung.

5.Bröllop i Grönlandsparken.

6.Reportage med Dansbandet Martinez som spelade i Grönlandsparken Malung.Intervju med Sandra Estberg sångerska i bandet
Direct länk 846.40 MB
1.Dansbandsveckans Gastronomy Walk. Bente Mellquist Danielson/ Quarnstensgrufvans vänner och Terése Hulterström/ Explore Sälen har Gastronomy Waik under dansbandsveckan. Tisdag och Torsdag kl.10.00 till 13.00. Om man är intresserad av spännande matupplevelser och spännande historia så är den här vandringen på Kvarnstensbrottet en underbar upplevelse. Anmälan kan ske på www.exploresalen.se

2.Hanne Mette BandIntervju med Norska sångerskan Hanne Mette Gunnarsrud efter deras uppträdande i Grönlandsparken i Malung Under Svenska Dansbandsveckan.Vi får också höra två låtar från deras senaste CD-skiva.

3.Intervju med Thor-Leif Torstensson.

4.Intervju med Tur Åke Lindkvist. från Grönlandsparken.

5.Intervju med Bertil Elfström på Folketspark Orrskogen.

6.Perikles spelar upp för dans på bana3 Orrskogen.Tre låtar med det populära Skånebandet.
Direct länk 804.06 MB
1.Patrik Isaksson på Malungsfors Visfestival.Carina Malmén har träffat Patrik Isaksson efter hans framträdande under Malungsfors Visfestival.

2.Johan Eriksson Malungsfors Visfestivals grundare intervjuas. Carina Malmén har träffat en mycket nöjd arrangör för Malungsfors Visfestival. Festivalen som 2016 blev vald till årets arrangör i Dalarna och även i år blir succé med stor publik och många fina framträdande. Johan Eriksson tillsammans med sin stab på 60 personer har all anledning att vara glada.Vi får också höra en låt med Getfarmen.

3.Nu snurrar Svenska Dansbandsveckan igång.Svenska Dansbandsveckan i Malung följer du bäst här. Här där det händer.Klipp under hela veckan så häng med.

4.Erica Sjöström och Carina Malmén från Sångskolan i studion.Erica och Carina berättar inför årets sångskola som startar på Måndag under Dansbandsveckan.Vi får sedan följa med tjejerna upp på Guldklavegalan 2017 för att intervjua vinnarna och andra ute i vimlet på Folketspark Orrskogen. Häng med!!!

5.Börja om från början.Oskar Magnusson avslutar Guldklavegalan med att sjunga Sven-Ingvars och sin pappas slagerlåt Börja om från början.

6.Carina Malmén och Erica Sjöström träffar Guldklavevinnarna.Intervjuer med vinnarna på Guldklaven 2017 i Malung. Carina och Erica har träffat alla vinnarna i årets dansbandsgala. Vi får höra konferencieren Linda Bengtzing berätta och sjunga och en nöjd Guldklave arrangör Åsa Hedlöf intervjuas.

7.Oskar Magnusson och Staffan Ernestam framför ett par Sven-Ingvars låtar på Guldklaven 2017 i Malung
Direct länk 1.89 GB
1.Reportage från Söndagen och avslutningsdagen på Vansbrosimningen 2017. Bilder och intervjuer från Kortsimmet, Ungdomssimmet och Tjejsimmet.

2.Dax för Malungsfors Visfestival. Intervju med Johan Eriksson inför årets Visfestival i Gläntan Malungsfors,och det inleder som vanligt Dansbandsveckan som kommer att pågå hela veckan i Malung. Det är ett digert program med många etablerade artister som uppträder Fredag och Lördag.

3.Reklam

4. Reportage från RMSHs 50 års jubileum i Mora.Riksförbundet för social och mental hälsa bedriver kamratstödjande daglig verksamhet för människor med psykisk skörhet.

5.Filmtrailers
Direct länk 952.23 MB
1.Presentatörer

2.Öppethus på Malungs Folkhögskola

3.Inför 50 års Jubileumet av Skinnarspelet. Intervju med Anders Westerlund ordförande i Skinnarspelskomittén och regissören Göran Johansson.

4.Intervju med Jonas Larsson på Malungshem. Jonas berättar om bland annat ombyggnad av taket på kvarteret Kullan.

5.I Jôga Olas fotspår. En film till minne av den sista kvarnstenshuggaren. Gunnar Turesson och Hinders Åke "Spirre" Eriksson lotsar oss upp till Gärdås kvarnstensbrott där Jôga Ola bröt kvarnstenar.

6.REKLAM

7.Studentavslutningen i Grönlandsparken. Sill-Orkestern underhåller och studenterna tågar in i parken för att äntra scenen.

8.Filmtrailers

9.Nyheter från Europarl-TV

10.Red Bull Nyheter
Direct länk 1.61 GB
1.Klimatstöd på 22 miljoner kronor till järnvägsterminal i Malungsfors. Intervju med Kommunalråd Hans Unander och Fiskarhedens VD Olle Larsson.
Naturvårdsverket har beviljat Malung-Sälens kommun ett klimatinvesteringsstöd på närmare 22 miljoner kronor för att få igång trafiken på Västerdalsbanan.
- Det är ett fantastiskt roligt besked till stöd för en klimatsmart åtgärd som är ett lyft för utvecklingen av hela Västerdalarna, säger Hans Unander, kommunalråd i Malung-Sälens kommun.

2.Reklam

3.Intervju med Timea Hedlund inför Kulturskolans show 2017. Timea berättar om årets dansshow som är det tionde året i Malung-Sälens kulturskolas regi. Det kommer att bli en hel del nyheter i år lovar Timea Hedlund som har mycket att stå i just de här dagarna innan showen.

4.Bengt Säll Hedemoras svar på "Bruce Springsteen" i studion. Dalavisions TV Producent är också trubadur på fritiden. Vi träffar honom i studion uppe i Malung där han och några vänner spelar in Bengts många egna låtar.

5.Filmtrailer

6.Nyheter från EU-Parl TV.

7.Aktuella nyheter från Red Bull.

8.Intervju med Helena Lissmatz teaterregissör på Malung- Sälens Kulturskola.

9.Pippi Långstrump. En pjäs av Astrid Lindgren spelad av elever från Kulturskolan. Regi Helena Lissmatz.
Direct länk 2.20 GB
1.Hans Öjes berättar om sitt stora fritidsintresse att dokumentera Malungs skinnindustri på sin webbsida, www.malungsskinn.se. Webbsidan har växt på bara några år till att bli en mycket stor och intressant sida med många fina historiska bilder.

2. Little Old Hometown Band från Edsbyn spelar I Lillmokyrka i Malung.

3. Reklam

4. Besök på Carl Larsson gården i Sundborn.

5. Kvarndag i Dala-Floda. Reportage från Föreningen Quarnstensgrufvansvänners besök i Kvarna.

6. Filmtrailers

7. Nyheter från EU-Parl TV

8. RED BULL News
Direct länk 1.83 GB
1.Presskonferens om hur Malung-Sälens kommun snabbt ska få ordning på sin ekonomi. Reportage om varslet för anställda inom Malung-Sälens kommun. Ett åtgärdsprogram för att stävja de förlusterna i ekonomin som kommunen dragits med under de senaste åren.

2.REKLAM

3.Robin Hood. Pjäs med elever från Malung-Sälens kulturskola.Regi och produktion Helena Lissmatz.

4.Filmtrailer

5.Nyheter från EU-parl TV
Direct länk 1.43 GB
1.Järnvägar också...Gösta Lissola 94 år berättar. Gösta föddes i Lima socken och hade åtta syskon. Han berättar om sin uppväxt och sitt arbete inom bland annat Järnvägen.Han var också med och bildade Hundfjällets Linbane ab i Sälen. En intressant människa med många järn i elden.Här är hela berättelsen.(DEL 1, DEL 2 och DEL 3.) Till minne av Gösta!!!

2.REKLAM

3. Skiddrottningen Stina Nilsson hyllas av sina fans i Grönlandsparken,Malung. Här ser vi hemlige gästen skidkungen Torgny Mogren prisa skiddrottningen Stina. Många fans var samlade i parken och det var häftig feststämning med dans, musik och sång. 2017-04-18

4. Filmtrailer

5. Nyheter från EU-Parl TV
Direct länk 2.30 GB
GLAD PÅSK önskar vi er alla från TV Malung-Sälen.
(20år på 20sek)
Direct länk 7.68 MB
1.GLAD PÅSK önskar vi er alla från TV Malung-Sälen.(20år på 20sek)

2.Intervju med historiker Peter Ericson som föreläst i Malung om Samerna.Historiker Peter Ericson besökte Malung och föreläste på Quarnstengrufvans vänners konferens på Hotell Sankt Olof Hotell & Krog, Centralskolan och Gymnasieskolan om Samerna under 1500-1900 talet.Vi träffar Peter mellan föreläsningarna som berättar om sitt intresse för samerna.
Quarnstensgrufvanns vänner i samarbete med Malungs Hembygsgård, Talö Malungsmål Malung-Sälens kulturförvaltning, Centralskolan i Malung, Västerdalarnas utbildningsförbund och Malungs Folkhögskola. Bilder från Idre Sameby 2011 i samproduktion med Länstyrelsen Dalarna Smaklandet Dalarna och EU. REPORTAGE AV JÖRGEN DANILSON JDS Ljud & Mediakonsult AB

3.Guldklaven från sommarens Svenska Dansbandsvecka 2016.Prisutdelning i olika kategorier inom dansbandsbranchen.
Direct länk 2.72 GB
1.Intervju med Malung-Sälens kommunalråd Kurt Podgorski som går i pension.
I 14 år har Kurt Podgorski varit kommunalråd i Malung-Sälens kommun. Han har nu bestämt sig som 65 åring att gå i pension från uppdraget och vi får här i intervjun höra honom berätta om sin tid som politiker i kommunen.

2.Filmtrailer

3.Dags för Robin Hood. Intervju med regissör Helena Lissmatz inför barnteatern Robin Hood. Helena på Malung-Sälens kulturskola har tillsammans med sina elever premiär Söndag den 2 April på Orrskogen.

4.REKLAM

5.Rennäringen i Idre Sameby (repris från 2013) Reportage om Rennäringen i Norra Dalarna.Bilder från renmärkning vid Grövelsjöns fjällvärld,turistfärd upp till samekåtan och vi får se kallrökning av renkött. Ett program i samarbete med Smaklandet Dalarna.

6.Filmtrailer

7.Nyheter från EU-parl TV
Direct länk 1.12 GB
1.Korvkungen Vild-Hasse visar film på Rotary.
Rotary i Malung-Sälen fick se Vild-Hasses nya film som Anders Berg från Torsby producerat. Vi passade på att träffa Vild-Hasse inför visningen.Det fanns möjlighet att köpa ett ex av honom också. Vild-Hasse korvarnas kung som dagen till ära fick träffa Rotarys president Ylva-Li Form.

2.Törnrås@ Teater med elever från Malung-Sälens Kulturskola Regi och produktion Helena Lissmatz.

3.Intervju med Helena Lissmatz regissör för teatern Törnrås@.

4.Reklam.

5.Intervju med Roland Pettersson ordförande i Classic Car Week.
Vi träffar Roland Pettersson i Rättvik som berättar om nyheter inför årets Classic Car Week.

6.Filmtrailers.

7.Nyhetr från EU-parl-tv.
Direct länk 1.58 GB
1.Hemma hos Malin & Mats Ymell. Nyinflyttade på Malungsgården.
Malin och Mats flyttar från Stockholm till Malung. Reportage från Malungsgården där de är mitt i renovering. Malin visar oss runt i det vackra sekelskifts huset i Myckelbyn och Mats som är framgångsrik musikproducent berättar om sitt hantverk med världshits.

2.Reklam.

3.Vasalopps TV.
Kortvasan, 30 kilometer mellan Oxberg och Mora, blev en folkfest från start till mål. I programmet möter vi åkare från starten, kontrollen i Hökberg,samt i måletii Mora.
Dagens program från Tjejvasan över 30 kilometer. Följ åkarna genom solskenet från starten i Oxberg, via kontrollen i Eldris och slutligen det efterlängtade målet i Mora.
Ungdomsvasan, loppet med nya förmågor som skidar i fäders spår. Och så Öppet Spår, där personliga prestationer kantar den 90 kilometer långa färden.
Dagens program från Öppet Spår Måndag, loppet över 90 kilometer. Rejält snöfall och närmare noll grader stoppade inte åkarna från att njuta av fina prestationer i fäders spår.
Dagens program från Halvvasan, 45 kilometers skidåkning, med start i Oxberg. Trots bistert väder, det var många nöjda och glada skidåkare vid målet i Mora. Dessutom bjuds det på nostalgiska bilder från Vasaloppsspåret på 1940- och 50-tale, under Mora "Nisse" Karlssons storhetstid.
Sammandrag av Söndagens Vasalopp Sälen-Mora.

4. Filmtrailers
Direct länk 1.55 GB
1.Daniel Bodin först i världen att landa dubbelvolt på snöskoter.
Freestyle snöskoterproffset Daniel Bodin lyckades igår eftermiddag skriva sporthistoria när han blev först i världen att lyckas landa en dubbel bakåtvolt på snöskoter.Se hoppet och hör intervju med Daniel Bodin.(www.redbull.com)

2.Inför Vasaloppet 2017 Intervju med Vasaloppets VD Eva-Lena Frick.

3.Ny krogshow på gång med Larz Kristerz
Reportage från Klockargården i Tällberg där Larz Kristerz repar inför årets Krogshow. Intervju med bandet och Klockar Per.

4.Besök på Lärcentrum i Malung. Yrkesvägledare Ulrica Ädling på Lärcentrum i Malung och några lärare med elever berättar om studiemöjligheterna inom vuxenskolan.

5.Intervju med Helena Lissmatz inför Kulturskolans teaterföreställning. Vi träffar Helena Lissmatz på Folketspark Orrskogen där hon finputsar på kulisserna inför helgens teater.

6.Filmtrailers

7. Nyheter från Euparl-TV
Direct länk 686.23 MB
TV Malung-Sälens 20 års Jubileumsfest "Lilla Berns" Folketspark Orrskogen Trettondagsaftonen 2017.

DEL 2 Revy med Musikteaterensemblen "Tunglä". Regi Yvonne Isaksson. (90 min)
Direct länk 1.61 GB
TV Malung-Sälens 20 års Jubileumsfest "Lilla Berns"
Folketspark Orrskogen Trettondagsaftonen 2017

DEL 1 Jubileumskavalkaden. Vi får se gamla filmklipp från åren 1995-2016 varvat med våra inbjuda gäster som berättar och underhåller.Programvärd Yvonne Isaksson

Jubileumsgäster:

Svante Ädling

Little Boo & The Virgins

Yvonne Isaksson ( för Wille Toors)

Timea Hedlund

Göran Johansson & Staffan Eklund

Vild Hasse Bengtsson

Partypolarna

Yvonne Isaksson (Revy Drottningen)

Produktion
Programvärd/ Yvonne Isaksson
Jubileumsspeaker/ Andreas Hedlund
Ljud/ Jörgen Danielson
Ljus/ Niclas Fehrm
Scenarbete/ Roger Pettersson
Foto/ Björn Nordin
Foto/ Marie Engblom
Foto/ Anders Erkgärds
Foto/ Bente Mellquist Danielson
Klipp & Producent/ Jörgen Danielson

ETT SPECIELLT TACK TILL er som deltagit, bidragit och jobbat med våra program genom åren. 1995-2016

TACK ALLA !!!
Direct länk 1.48 GB
(Antal sökresultat: 27)
Sevärt från arkivet
Sändning 2010-07-20
1. Grönlandsparken med Tur-Åke, Sten & Stanley, Anne & Agneta, Divine med flera.
2. Reklam.
3. Göran på Ares skor och "Skosåpan".
4. Perikles på Orrskogen Malung. "Var ska vi sova i natt?".
Sändning 2020-09-14
1. Människan och skogen Del 1. En guidetur med Lars och Anna-Britta Henriksson runt Västra Malungs skogen. Arrangör är Quarnstensgrufvans vänner. Vi får i Del 1 en inledande berättelse hur man levde på skogens möjligheter förr i tiden.

2.Reklam


3. Vi firar TV Malung-Sälen 25 år
med gamla godingar genom åren DEL 1. Musik från TV studion och Stand up med Martin LJUNG 1996.

4. Nyheter från EU Parl-TV


5. Senaste från REDBULL-TV
Sändning 2009-09-14
1. Malung år 2000. Nostalgisk tillbakablick vad som hände i Malung år 2000. Från Tyngsjö i söder till Sörsjön i norr. (65 min.)
2. Reklam.
3. Biotrailers.
Sändning 2018-07-13
1. Träff med Åsa. Carina Malmén har träffat Åsa Hedlöf inför årets Guldklavegala. Åsa har arrangerat galan sedan början av 2000 talet när hon fick förfrågan från Svenska Dansbands veckan. Dans har blivit en livsstil för henne som hon sätter högt värde på
2. Skinn & Kvarnstensutställning på Jannesgården. Ola Olsson från Skinnfolket och Bente Mellquist Danielson från föreningen Quarnstensgrufvansvänner berättar om utställningen som kommer att äga rum under Dansbandsveckan i Jannesgården, mitt i centrum av Malung
3. Pugh Rogerfeldt med sitt band spelade på Malungsfors Visfestival igår Fredag. Vi får höra en av hitsen "Dinga Linga Lena". Johan Eriksson arrangör för festivalen intervjuas också. Han var mycket nöjd efter första dagen i Gläntan Malungsfors
4. Rotharrys spelar i Grönlandsparken(2014).
Sändning 2013-03-04
1. Presentatörer.
2. Vild Hasse Bengtsson Intro.
3. Vild Hasse i V-boa. Vild Hasse berättar om sitt liv som korvhandlare och mycket mer... (40 min). Fantasiskt liv av en av Malungs största profiler genom tiderna.
4. Reklam.
5. Biotrailers.
Partners och sponsorer:
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Reklambild
Copyright © 1995-2024 TV Malung-Sälen AB. Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsida är producerad av Mikael Danielson.